Aanbod

Gratis E-book

Creëer je eigen weg
En dan ineens begint het te knagen aan je. Het gemis wordt groter. Je verlangt ernaar om je eigen weg te volgen en precies vorm te geven zoals jij dat altijd al hebt gewild. Om alles te doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Maar je komt er niet bij. Je weet eigenlijk helemaal niet zo goed waarom je een verlangen hebt? Of je weet het wel maar je krijgt het maar niet voor elkaar om dit verlangen waar te maken. Je leven is toch gewoon goed zo? Je hebt een partner of misschien wel kinderen. Maar doe jij wel echt wat jij wilt of doe je wat je vriendin of partner wilt?

Een inspirerend E-book over bewustwording, luisteren naar je ziel en mindshift.

Storyshoot

Worden wie je bent is niet vanzelfsprekend. Daarom help ik je graag een handje.
Vooraf aan deze shoot hebben we eerst een half uur een online gesprek.
* Waar kom je vandaan
* Waar sta je nu
* Waar wil je naar toe
Daarna kijken we naar wat jouw happy maakt en voeren dit door in de fotoshoot. Die we vervolgens inplannen op een locatie naar jouw keuze.
De combi tussen jouw verhaal en jouw nieuwe werkelijkheid. Zodat jij stappen gaat maken naar jouw ultieme droom!

What do you get?
* moodboard voor de shoot
* 10 foto’s naar keuze
* vrijheidsmentor sessie van 30 minuten
* jouw verhaal uitgeschreven (meerprijs: €75)

Waarschuwing
Dit gaat er voor zorgen dat je meer inzicht krijgt in wie je bent en wat je wilt. Can’t wait?
Let’s meet!

€139,-


Wat ik heel sterk vond aan mijn ervaring met Amber was het feit dat ze graag passie wilt vastleggen en ze daar zich vanaf begin tot einde op weet te richten.

— , Marissa van Marwijk

Bring your corporate story to life!!

Hulp nodig met jouw marketing en/of branding? Ik ga je ontzorgen!

Van het maken van een waanzinnig brandbook, dat in 5-10 pagina’s jouw corporate story verteld..het schrijven van blogs, het maken van vormgeving tot en met de fotografie en meer!

We starten met een brainstormsessie zodat ik goed weet wie jij en jouw bedrijf zijn. Dit wordt vervolgens doorgevoerd in al jouw creatieve uitingen. Are you ready to TAKE OVER THE WORLD?

Tijdelijke actie:
Gratis Branding fotoshoot t.w.v. 299,- euro

Waarschuwing
Dit pakket omvat alles wat je nodig hebt voor een vrijer ondernemerschap.

1:1 freedomchaser

Locatie-onafhankelijk werken en reizen combineren. Van slaaf van je werk naar BAAS over je PASSIE.

In deze teams sessie zet ik al mijn tools in om jou te helpen naar een vrijer leven!

‘Enjoy the journey’ mok

“There’s nothing better than spending te day with your loved ones. Wearing pajamas in front of a warm and cozy fireplace sipping on a hot cup of coco with vegetable whipped cream.”

Vintage emaille mok, nu verkrijgbaar!
Limited edition, OP=OP

Het is tijd voor jou!
Jouw passie mag zichtbaar worden.
Ik neem jouw verhaal mee in alle creatieve uitingen van jouw bedrijf zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent.

Amber van Dongen

Wat is een BRANDBOOK?
Een brandbook vertelt het verhaal van jouw merk. Het beschrijft je merk in beeld en tekst, volledig in de stijl en ’tone of voice’ van jouw merk. Zodat het voor iedereen die met jouw merk werkt (of gaat werken) duidelijk is waar je merk voor gaat en staat. Een brandbook verwoordt en verbeeldt de kern van je merk. Wat je als merk wilt bijdragen, waar je in gelooft en welke waarden belangrijk zijn; kortom de visie en missie van je merk. Daarnaast beschrijft het de doelgroep en de belangrijkste visuele uitingen en de toepassing daarvan. Het is dus eigenlijk niets anders dan de verzameling van belangrijke elementen samengevat in één inspirerend en sturend document.