Blogs

Magisch Ibiza

Geplaatst op 3 juli 2021

“What happends in Ibiza, stays in Ibiza.” De o zo bekende zin die ik hier in Nederland vaak genoeg heb gehoord. En daarop baseerde ik mijn ‘Ibiza’ kennis. Nooit heb ik per se naar Ibiza gewild. Ik ben geen uitgaander of een dronkenlap. Maar de laatste 2 jaar veranderde dit. Niet omdat ik wilde uitgaan of veel wilde drinken, maar omdat ik andere verhalen hoorde. Magische verhalen. Verhalen van echte authentieke mensen die verliefd waren geworden op het eiland en daar wilde ik meer over weten.

Lees verder →

Single tijdens de coronacrisis

Geplaatst op 26 januari 2021

Een man zei laatst tegen mij: “er zijn een heleboel leuke en mooie vrouwen maar zo weinig ‘echte goede’ mannen. Het lijkt me lastig voor een mooie vrouw (zoals jij), om zo’n man te vinden.” En dat is het ook. En het is hartstikke lief dat hij dit zei, maar wat heb ik aan deze informatie, dacht ik. Toch wekte zijn verhaal mijn interesse en inspireerde het mij om dit artikel te schrijven. Toen ik hem vroeg waar die leuke goede mannen dan zouden moeten zijn, zei hij: “Dat weet ik niet. Toen ik vrijgezel was, was ik vooral thuis en ging ik hooguit met vrienden er eens op uit. Maar nu in deze tijd? Ik denk niet dat ik veel buiten te vinden zou zijn, hooguit om te sporten. Maar met mijn maten zou ik binnen afspreken. Een app zoals Tinder of Happn? Dat zou ik nooit installeren.”

Lees verder →

How to be A traveler in my mind?

Geplaatst op 17 januari 2021

Reizen in je ‘mind’. Kan dat eigenlijk wel? Dat zal ik je zo uitleggen. Maar fysiek reizen naar het buitenland kan anno 2020/2021 niet zonder geldige en ZEER dringende reden. Maar hee, ik begrijp ook wel dat je denkt: ik moet reizen want ik heb het nodig om me vrij te voelen, ik heb serieuze gezondheidsredenen of eh je liefje woont in Spanje en je leerde hem 3 weken geleden (online) kennen en de vonken vliegen er simpelweg vanaf… Wat het ook is, je hebt een goede reden. En geloof me, ik begrijp je. En wat jouw goede reden ook is, je hebt het gevoel: ik moet, het moet, het moet. En ik moet ook! Maar het kan (nog) niet.

Lees verder →

De mens achter het merk

Geplaatst op 4 november 2020

Of het nu personal, employee of corporate branding is. Zodra er een brandbuilding staat is het duidelijk wie jij als merk bent. Het zorgt voor de juiste emotionele connectie met je doelgroep en laat het merkverhaal zien. Het merkverhaal leeft door in de gehele organisatie en zal niet alleen nieuwe klanten aantrekken maar ze juist ook behouden!

Lees verder →

Alleen voelen in een wereld vol zichtbaarheid

Geplaatst op 29 augustus 2020

Vandaag de dag zijn ‘Eenzaamheid‘ en ‘Zichtbaarheid’ hot topics in de media en het gesprek van de dag op vele werkplekken. Veel meer mensen zijn tegenwoordig alleen. Neem bijvoorbeeld ouderen die zich alleen voelen of jongeren die zich in een sociaal isolement begeven. Maar ook zijn er steeds meer mensen single. Als we datingapps zoals Tinder en Happn mogen geloven zijn we een vrijgezellenmaatschappij aan het worden. Ik ben daar ook een van. Hoogleraren stellen zelfs dat in 2050 de HELFT van de Nederlanders alleen is. Schrikbarend vind je niet? Het alleen voelen in een wereld waarin we ons eigenlijk meer zichtbaar moeten opstellen kan heel lastig zijn. Maar waarom zijn we eigenlijk soms zo eenzaam? Daar ga ik in dit artikel wat dieper op in.

Lees verder →