Wie ‘My Story‘ heeft gelezen, weet dat ik niet altijd mijn eigen weg heb gevolgd. Totdat ik een paar jaar geleden besloot het roer volledig om te gooien. Ik nam 3 maanden vrij van mijn vaste baan om uit te zoeken wat ik nou eigenlijk zelf wilde. Maar ook om mee te maken of ik wel kon wat ik in mijn hoofd had.

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan…

Pipi langkous

Deze quote omschreef alles wat ik op dat moment ervoer. En het lukte. Ik verhuisde van een woonwijk, met een eengezinswoning naar een appartement in het centrum van een onbekende stad. Ruilde mijn juridische baan om naar een communicatie baan, zonder opleiding. En begon mijn eigen bedrijf, ‘CreateyourownRoad’, waar ik druk mee bezig ben om grootse plannen uit te werken. Zo zie je maar. Alles kan als je er zelf maar in gelooft. Maar ook handvatten weet aan te grijpen waardoor je echt gaat doen en gaat leren om het zelf te kunnen. Ga ontdekken waar jij blij van wordt en niet zij. Leef je droom!

Om die reden besloot ik mezelf in te gaan zetten als ‘motivational speaker’. Juist om de (pre)pubers, jongeren en jongvolwassenen beter te bereiken. Dit doe ik door het vertellen van mijn eigen persoonlijke verhaal, uitgebreid met jouw vraag. Uiteraard hou ik rekening met de leeftijden en ben ik mij zeer bewust van pubers. Ik was zelf namelijk een vreselijke puber. Het voordeel daarvan is dat ik ze goed begrijp en door mijn leeftijd (31), dicht bij ze sta.

Denk jij nou, YES, dit is precies wat wij op onze basisschool/universiteit/MBO etc. nodig hebben? Laten we dan snel een afspraak in plannen en er voor zorgen dat iedereen zijn dromen gaat najagen! Stuur me hieronder dan een berichtje, of mail naar: [email protected]

Leef je eigen leven, precies zoals jij dat wilt.

Amber van Dongen