My Story

Auteur: Amber van Dongen

MINI ME
Als klein meisje was ik lief, eigenwijs, tegendraads en behulpzaam. En dat ben ik nog steeds :-). Het allereerste wat ik mij kan herinneren over mijn jeugd is dat mijn ouders gingen scheiden. Vrij snel daarna leerde ik schrijven. Toen ik een jaar of 8 was en enigszins een fatsoenlijke zin op papier kon schrijven, heb ik een passie voor schrijven. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik een notitieboek van ‘Forever Friends’ kreeg. In dat boekje schreef ik de meest fantasierijke verhalen op. Daarna begon ik met zingen samen met mijn beste vriendin. We spraken zelfbedachte verhalen in op de cassetterecorder (geen idee waar die zijn gebleven). Je kunt wel stellen dat schrijven en vertellen mijn uitlaatklep was en nog steeds.

Toen ik puber werd stortte ik me volledig op het schrijven van songteksten (daar ga ik binnenkort eens naar op zoek). Als puber was ik nogal rebels, tegendraads en ik geloof 1 jaar gothic, haha. De rest van mijn inhoudelijke pubertijd zal ik je besparen.

Middle ME
Toen ik ouder werd en beetje bij beetje volwassener begon te worden, merkte ik sterk op dat mijn ideeën en visie vaak niet werden gehoord of gezien en van tijd tot tijd heel stiekem door anderen werd ‘gejat’. Ik merkte dat ik het lastig vond om van de achtergrond naar de voorgrond te treden en dat ik maar niet verder kwam op de weg waar ik wilde zijn.

THE BIG 30
Na heel wat zelfontwikkeling, een hoop fouten en van vallen weer ijzersterk opstaan heb ik nu ontdekt hoe het moet. Je leven inrichten op de manier die jij voor ogen hebt. Daarom verhuisde wij onder andere van Zoetermeer naar Gouda, nam ik maanden vrij om te ontdekken wat ik met mijn toekomst wilde en begon ik mijn eerste echte eigen bedrijf!

Create your OWN Road
Create your own road staat voor het creëren van je eigen weg. Of dit nu is als particulier of als ondernemer. Het is belangrijk dat je leert, te durven doen! Dat je leert te gaan voor waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Het is niet erg om rechtsaf te gaan waar de rest linksaf gaat. Het verlaten van gebaande paden geeft je de geestelijke verruiming waarnaar jij al zo lang naar verlangt. Juist door deze ontwikkeling is mijn creatieve visie op het leven ontstaan.
In een treinversnelling ga ik mijn dromen achterna!
Doe jij ook mee?

Mijn doel is om je te inspireren en je leven een stukje makkelijker en leuker te maken. Ik ben een creatieve denker met vaak een “overload” aan ideeën. Ik zie mogelijkheden in onmogelijkheden en zie kansen waar anderen deze zouden laten liggen. Laat geen kansen onbenut en ga voor waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

IT’S YOUR STORY AND YOU DECIDE WHEN TO SHARE!

Amber van Dongen