Sale has arrived! Beanies nu van €29,95 voor €19,95

Brandstory Create your own road

Worden wie je bent is niet vanzelfsprekend maar dat zou het wat ons betreft wel moeten zijn. Wij geloven in een wereld waar je volledig jezelf kunt zijn, vertrouwt op je eigen gevoel en kunt leven waar, wanneer en hoe je maar wilt. Daarom ontdekken we regelmatig nieuwe ‘werelden’ en koppelen deze aan onze eigen zoektocht. Want wij mensen zoeken, ontdekken en maken fouten. De normaalste zaak van de wereld! Wij gaan op zoek naar alle mogelijkheden van ons eigen bestaan- worden wie je bent. Om jou een glimp te geven van de oneindige mogelijkheden die het leven te bieden heeft, je te inspireren op reis te gaan en jouw eigen unieke manier van leven te ontdekken.

Wij zijn hét duurzame én sociale Travelersbrand voor The Young Ones – Create your own road. En tegelijkertijd helpen we jou verder in de zoektocht naar je bestaan.

Onze droom?

We dromen van een groot atelier waarin we The Young Ones de ruimte geven om te leren creëren. Van het creatief denkproces, het productieve naaiwerk tot en met het gezicht, de stem zijn van ons merk. Voor en door The Young Ones. Dé plek die handen en voeten geeft aan de fysieke zoektocht, op zoek naar de ultieme geestelijke verruiming. Waar we leren vorm te geven aan creativiteit en mooie producten maken van materialen die al bestaan, ons eigen afval.

“Our mission is to create a way of living where our soul feels most alive”

Hoe doen we dat nu al?

We brengen creatievelingen en oneindige mogelijk makers samen.
Met samenwerkingen tussen o.a. Stichting The Melting Shop en de Katoenfabriek (textielfabriek) maken we duurzame en gerecyclede duurzame kleding mogelijk. Producten die niet alleen zorgen dat de mensen die er werken worden wie ze zijn en kansen krijgen om zichzelf vol te ontwikkelen. Ook houden we rekening met eerlijke werknemersprijzen en het werken in goede veilige arbeidsomstandigheden zoals de samenwerking met de Fairwear Foundation.