Sale has arrived! Beanies nu van €29,95 voor €19,95

–Story of Eline Goris–

She’s perfectly imperfect; fresh water in an ocean of salt. She does not fit into society’s stereotypes, nor should she. There is beauty in her uniqueness. She is extraordinary simply being herself, and this is why, she should never change, one thread on her clothes, hair on her head, thought in her mind, or emotion in her heart, for she is a beautiful soul; fresh water in an ocean of salt.

J. iron word

op het strand met jezelf

Ode aan jezelf

Je bent een artistieke vrouw met een onstopbare neus voor nieuwsgierigheid. Zoekend naar jouw ultieme vorm van vrijheid. Je floreert, straalt en geniet van het leven en de mensen om je heen. Jij hebt gekozen wie het beste bij jou past en niet andersom. Jij hebt geleerd hoe je moet vechten voor wie je bent en wat je het hardst nodig hebt in deze wereld. Dat heeft je sterk gemaakt en zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf blijft. Je wordt blij van het hebben van een diepe vorm van communicatie. Je creëert emotionele betrokkenheid door diepgang. Dat is waar jij jouw creativiteit vindt en graag deelt met anderen.

op het strand

Je hebt de connectie toegankelijk gemaakt voor anderen. Zij zien jou. Ik zie jou.

Het doet me denken aan Mary Poppins…

Het begin van de 20ste eeuw.. de zwierige jurken, dromerig en krachtig. Je hebt compassie voor anderen en dat siert je. Remember.. het is oké om een lieve vrouw te zijn! De wereld is zoveel mooier met lieve mensen. Ode aan jezelf!

ode aan jezelf

Lees hier meer inspirerende stories.