Sale has arrived! Beanies nu van €29,95 voor €19,95

Vrijheid betekent voor mij, te kunnen gaan en staan waar ik wil. Simpel gezegd alles doen waar ik van voel: ‘Yes, dit moet ik doen’. Het voelt als een ‘urge’, ook wel de drang om iets te bewerkstelligen. Het verlangen naar vrijheid is een ‘moetje’, zonder dat het daadwerkelijk voelt als ‘moetje’. In een korte opsomming betekent dat nu voor mij dat ik kies voor locatie onafhankelijk werken, reizen en alles doen waarbij ik voel ‘HELL YEAH’. Zonder uit te leggen waarom. Zonder mezelf hoeven te verantwoorden. Ik kies hoe ik leef. Of dit nu in de rol van moeder, vrouw, werknemer, ondernemer of een andere rol is. Het maakt mij niet uit, zolang mijn hart er maar dat ene sprongetje van maakt. Dat gun ik jou ook! 


Je voelt dat je op reis moet, je huur moet op zeggen. Je voelt het verlangen naar vrijheid. Maar waarom eigenlijk en hoe dan? En dat kan toch niet met een leerplichtig kind. Je hebt toch verantwoordelijkheden (ja zeker) en hoe zit het met je vaste baan, de inschrijving in Nederland, het niet hebben van een huis etcetcetc. Je kunt toch niet zomaar……..

HO. STOP.

Je maakt het jezelf alleen maar moeilijk door te blijven overdenken. Believe me, ik deed dat eerst ook. Maar ik ontdekte het op te lossen.

Ga even terug naar dat verlangen. Die ‘urge’. Die roeping. Dat gevoel. Je hoeft niet alles zestig keer te overdenken en altijd het antwoord te moeten weten op het waarom en het hoe. Je kunt er gewoon voor kiezen om direct en I MEAN DIRECT vanuit dat verlangen te leven. Want wat bereik je met het overdenken? Dat je het uiteindelijk niet gaat doen? En begrijp me niet verkeerd. Ja je hebt verantwoordelijkheden. En ja die ga jij ROCKEN. Hoe, denk je? Ik deel 5 tips met je voor het verlangen naar vrijheid!

Simpel. Ik deel met je wat voor mij werkt. 

TIPS TO DO
1. Ga terug naar dat verlangen. Schrijf op: welk verlangen voel je en wat doet dat met je. Probeer zo veel mogelijk op te schrijven maar het is helemaal oké als je de eerste paar keer weinig woorden hebt. Gaandeweg wordt je hier makkelijker en duidelijker in. Verlangens zijn er niet voor niets. Ze zijn er om jou te herinneren aan wie jij in essentie bent!  
2. Maak nu de keuze. Wil je hiervoor gaan? Wordt dit een ‘wat als je’, dus kan je niet doorgaan met leven zonder dit te hebben gedaan nu? Zo ja, ga verder naar stap 3. Not sure? Ga toch maar verder 😉  
3. Vervolgens ga je aan de slag met je gedachten. Haal ze uit je hoofd. Dat zorgt er niet alleen voor dat je betere focus hebt maar ook de randzaken van de hoofdzaken gaat leren scheiden. Schrijf alles wat in je hoofd zit op.
4. Pak nu 3 markeerstiften erbij. Begin met doorstrepen van alles wat niks met je verlangen te maken heeft. Met de tweede kleur ga je aan de slag met het doorstrepen van alle ‘Nice to Haves’, ook wel niet belangrijk maar handig om te hebben of te weten, maar let op GEEN MUST. 
5. Nu heb je een aantal ‘moetjes’ over die jij als belangrijk schetst. Schrijf nu cijfers ervoor op basis van belangrijkheid. Dus prio 1 is cijfer 1 en dan naar 2,3,4 etcetc. 

Gefeliciteerd je hebt nu een tijdlijn gemaakt waarmee je jouw verlangen werkelijkheid gaat maken! 

Uiteraard kan je hier zelf je creativiteit op los laten in een moadboard, slinger of iets anders leuks wat past bij jou!
Ik ben benieuwd. Was jij diegene die bij stap 2 niet zo zeker was? Geen probleem. 

Ga de ‘moetjes’ van je tijdlijn uitzoeken en maak daarna alsnog die keuze! 

LIFE YOUR DREAM!

Liefs, Amber

Benieuwd naar meer tips of inspirerende stories? Lees dan hier verder.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *