“Ik vond de fotoshoot met Amber erg leuk om te doen. Voorafgaand aan de fotoshoot heb ik kort mijn ‘lifestory’ gedeeld en aan de hand daarvan gingen we samen brainstormen voor een geschikte fotolocatie en eventuele settings en attributen.  Tijdens de shoot kwam Amber met creatieve ideeën voor de foto’s maar er was zeker ook ruimte voor mijn eigen ideeën. Ik ben erg blij met het professionele resultaat van de foto’s en vooral ook de diversiteit van de foto’s. Mijn verschillende kanten kwamen hierin goed naar voren. Verder heb ik eigenlijk een hele gezellige ochtend gehad. Ik zou een shoot zeker aanraden!

Lisan Andersen

Super leuke familie foto shoot gehad in de duinen van Wassenaar! 
Amber zorgde bij onze familie voor een ontspannen sfeer. We deden deze fotoshoot als verrassing voor Vaderdag. De speelse manier waarop je op je gemak gesteld wordt is heel goed merkbaar en heel prettig. Amber denkt mee over locatie en mogelijkheden en is enorm flexibel in onze wensen / ideeën. De shoot is helemaal uitgepakt zoals we hadden gehoopt, misschien nog wel beter dan verwacht! Mocht je een gezellige shoot en flitsende foto’s willen met een bekwame fotografe die weet waar het om draait dan ben je bij Createyourownroad aan het juiste adres.

Jacqueline Ruigrok

Wat ik heel sterk vond aan mijn ervaring met Amber was het feit dat ze graag passie wilt vastleggen en ze daar zich vanaf begin tot einde op weet te richten. Binnen een vrij korte tijdspan heeft ze de tijd genomen om mijn verhaal te leren kennen en daarbij ook wat mijn passie is. Maar ook Amber zelf staat open om te delen wat haar inspireert en drijft in haar doen en laten. Deze persoonlijke maar toch professionele aanpak heeft een echt super mooie reeks foto’s opgeleverd die mij meer dan enorm heeft verrast, ik had absoluut op geen mooiere foto’s kunnen hopen! Vanaf het benaderen, tot aan het online kennismaken, tot het maken van een moodboard/storyboard, tot het inplannen van de shoot en natuurlijk de shoot zelf; een fijne, spontane en relaxte communicatie en samenwerking!

Marissa van Marwijk

Amber is een super creatieve onderneemster en al snel kwamen wij brainstormend op een leuk concept voor de locatie van de fotoshoot. Vanaf moment één ervoer ik een goede klik en had Amber professioneel de dag voorbereid. Tijdens het maken van de foto’s en het interview achteraf, bleef Amber consistent in haar professionaliteit maar door haar persoonlijke benadering voelde het vooral als een gezellige dag!

De foto’s en mijn story, hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik ben erg blij met het resultaat. Super bedankt!

Eline Goris
close

Hi Freedomchaser

Mis geen enkel nieuwtje

Wees gerust, ik spam je niet!
Lees het privacybeleid voor meer info.