Hoe onderscheid jij jezelf op de arbeidsmarkt, als mens en als ondernemer? Weet jij wat jou uniek maakt en wil je dit aan werkgevers of jou klanten laten zien? Dan is dit echt wat voor jou!

Personal branding
Deze dag is ontstaan vanuit mijn eigen persoonlijke behoefte. Ik had de behoefte om volledig zichtbaar mezelf te zijn, meer naar de voorgrond te treden en mijn droom te bemachtigen. Daarom ging ik solliciteren. Heel veel solliciteren. In die periode kwam ik achter een heleboel dingen, waaronder de toegevoegde waarde van een video en het feit dat je gewoon moet doen.

Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht als er een dag op de planning komt?
Schrijf je hier in op de wachtlijst.

Waar is het?
Op een toffe locatie regio Utrecht (gegevens na aanmelding)

Hoe lang duurt het?
Slechts een uur van je tijd op de dag zelf en een half uur voorbereiding van te voren

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

  • Online interview voorafgaande aan de video-opname
  • Visagie & styling
  • Video-opname
  • Heerlijke koffie en thee

Wat kost het?
€349 excl. BTW

Je gaat maar 1 keer dood, je leeft elke dag.

Amber van Dongen

Steeds vaker wordt er om een video gevraagd bij het doen van een sollicitatie. En als er niet om wordt gevraagd kan jij één van die 400 sollicitanten zijn. Zie daar maar eens met de mooiste brief en CV uit te komen. Lastig hé? Ik vond het vooral heeel erg frustrerend. Daar moet toch wat al voor op de markt zijn, dacht ik. En jawel. Na een zoektocht vond ik het ‘videosolliciteren’. Het verbaasde me dat nog zo weinig ondernemers aandacht aan zo’n video besteden. Het leek me toch wel een gat in de markt. En tegelijkertijd leek het allemaal nog wat onbereikbaar en ik kreeg een ‘het staat nog te ver van mijn bed’ gevoel. Daarom dacht ik. Hoe tof zou het zijn als ik met mijn visie en levenservaring een project zou beginnen. Een project videosolliciteren. Zodat jij jezelf zichtbaar gaat maken voor al die potentiële werkgevers. Want, ‘believe me’, ze staan te springen om je. Ze weten alleen nog niet dat je bestaat. En daar is de video voor. Het is een teaser van wie jij bent, waar je voor staat, je potentie en je talenten. Daarom houden we het ook kort. De video wordt ongeveer 1 minuut, zodat jouw potentiële werkgever geprikkeld wordt om jou uit te nodigen voor een gesprek.

Deze dag is niet alleen voor werkzoekenden want ik denk breder. Dat heb je met een creatief brein, je denkt verder totdat je de meeste voldoening hebt behaald. Daarom besloot ik deze dag ook in te zetten voor personal branding video’s. Want hee zo’n video is niet alleen inzetbaar tijdens een sollicitatie maar ook voor ondernemers die hun verhaal willen delen. Of ondernemers die beter hun potentiële doelgroep willen bereiken. En waarmee doe je dat beter als een video waarmee je kennismaakt met jou? Hoe zou jij het vinden om jezelf te laten zien?

Vol=Vol

Na aanmelding ontvang je:

  • Een e-mailbevestiging incl. een voorstel voor de tijd van de video opname
  • Een factuur
  • Een uitnodiging voor een (voorafgaand) online interview om jouw verhaal scherper te krijgen (30 minuten)

Schrijf je hier in op de wachtlijst