Samenwerken of partner worden?
Tof! Op dit moment zijn we volop mogelijkheden aan het onderzoeken met reizigers, Suzuki Nederland, daktent.nl, en GoBoony. En we hebben ruimte voor meer! Lijkt dat jou ook leuk? Vermeld dan in een e-mail wie je bent, waarom je met ons wilt samenwerken en wat je doet. Klik hier om ons een e-mail te sturen. Benieuwd met wie we al samenwerken? Bekijk hieronder onze partners.

Join the Community
Wil jij deel uitmaken van de Traveler Whatsappgroep en/of het Travelers panel? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en vergeet ons niet te volgen op Instagram!

Reis- en leefverhalen gezocht!

Heb jij een inspirerend verhaal waarmee je The Young Ones wilt inspireren? Leef je bijvoorbeeld op een pioniersveld, een ecopark of ben je op reis met bijvoorbeeld de fiets of een kamper? Deel het ons! Meld je aan via de link.

Scholen en bedrijven opgelet!
Wil jij als school of als bedrijf The Young Ones inspireren, prikkelen en in beweging zetten? Onze founder Amber van Dongen zet zich graag in als spreker/inspirator/motivator/outdoor(foto)coach voor: scholen, jongeren stichtingen, bedrijven en op evenementen. Benieuwd naar haar verhaal en hoe zij jongeren echt verder helpt? Klik hier om meer informatie op te vragen.

Onze Partners